lauantai 9. kesäkuuta 2018

22. Melontapäivä

Ohtakari - Laurinkalliot( Pyhäjoen suulla) 64.3km
Liikkeellä 9.55 leirissä 21.35

Aamutoimia tehdessäni kävi useampi kyselemässä että minne ja mistä olen menossa ja tulossa. Kivahan se on ihmisten kanssa jutella kun istuu suurimman osan päivästä yksinään kajakissa. Sain kamat kajakkiin ja pääsin liikkeelle. Heti ensimmäisenä oli 13 km selän ylitys. Meni mukavassa n. 4 m/s myötätuulessa. Sitten ohitin Kalajoen sataman. Seili oli vissiin jotain jääpoijua vaihtamassa. Hiekkasärkkien ohi meloin suorinta linjaa eteenpäin. Lounas tauon pidin Letonnokassa, itse asiassa pienellä dyynillä Letonnokan kohdalla. Lounaaksi oli Mexican keittoa.
Kun läksin liikkeelle niin tuuli oli vähän kääntynyt ja tuli takaviistosta. Vähän oli matalaa kun läksin liikkeelle, vähän jouduin vetämään kajakkia syvemmille vesille.
Vähän aikaa melottua tuuli alkoi tulla sivulta ja nousikin hiukan.
Leiripaikan löytäminen oli taas vaikeaa. Kävin useammassa paikassa eikä mikään kelvannut. No löysin paikan Laurinkallioilta, ei tämäkään hyvä ole. Eiköhän tässä saa kuitenkin nukuttua. Ensin kuivat vaatteet päälle ja sen jälkeen ruoan tekoon. Ruoaksi oli riisiä, stroganoffia ja höysteenä maustekurkku. Teltta on vielä laittamatta pystyyn.


Ohtakari - Letonnokka

Letonnokka - Laurinkalliot

Ohtakarin leiri

Katiska baari


Kalajoen satama

Seili ehkä

Letonnokka
Mini myllyjä
Laurinkalliot
Muutama tuulimylly

Päivällinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti