maanantai 4. kesäkuuta 2018

17. Melontapäivä

Klockarisskäret - Vaasan leirintäalue 22.2km
Liikkeellä 9.45 parkissa 14.25

Olin tilannut aamuksi herätyksen Millalta, no minullahan oli puhelin äänettömällä. Oli tullut aika monta puheliua ja viestiä kun 5 yli kahdeksan katsoin puhelinta.
Aamutoimet oli nopeasti hoidettu (puolitoista tuntia) kun ei tarvinnut kahvia keittää siellä kaislikossa.
Koko yön olin vähän väliä hereillä ja kuuntelin että tuulee reilusti.
Liikkeelle lähdettyä huomasin että vastatuultahan se olisi ja aika reipas, matkavauhti ei päätä huimannut.
Pidin yhden kellunta tauon ja söin Snickersin.
Lopulta pääsin jo näkö yhteyteen Vaskiluodon kanssa ja meinasin että on helpompi kiertää vastapäivään leirintäalueelle kun lähtisi ylittämään selkää.
En tiedä oliko viisas ratkaisu, koska itä puolella puskin sitten melkoiseen vastatuuleen. Laiturilla ollut mies kuvasi minua kun matkavauhti oli n. 3km/h.
Pääsin kun pääsinkin leirintäalueelle. Kävin ottamassa telttapaikan ja poletin pesukoneeseen. Alkoi merinovilla sukatkin jo haista aika pahalle.
Pääsin taas käymään oikeassasuihkussa. Ruokaa sain tehtyä sisätiloissa. Ruoaksi oli perunamuussia, tillilihaa ja aurinkosalaattia. Kun saan pyykit pois kuivausrummusta, niin soitan Matsille josko vaikka treffattaisiin.Aamupala


Lounas3 kommenttia:

 1. Zemppiä matkaan, Hyvin sulla menee. Itse meloin 2016.
  https://kalliofotoharjoitus.wordpress.com/ tuolta blogista löytyy juttua sitten, kun sulla on aikaa lukea.
  Minä ja kaverini melottiin lyhyempiä matkoja, koska en olisi jaksanut noin pitkiä.
  Mukava seurata mnoasi. Zemppiä!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista lukea matkakertomusta ja elää samalla omaa retkeään uudelleen. Reippasti sinulla on matka edennyt, toivottavasti vastatuuli ei vie mehuja.
  Vielä ei ole yksikään leiri osunut samaan paikkaan. Jospa sekin vielä tapahtuu. Tuosta eteenpäin voin suoritella Pietarsaaren luona Mässkäriä, jossa ainakin 5 v sitten sai ruokaa. Kokkolan jälkeen Poroluodolla on upealla paikalla kaupungin ylläpitämä autiotupa saunoineen. Raahessa Iso-Kraaselista järjestyy edullisesti sauna ja vaikka mökkiyö. Yhteys Pikkulahden Palveluihin (tai nykyisin Botnia Outdoor).

  VastaaPoista