perjantai 8. kesäkuuta 2018

21. Melontapäivä

Skatören - Ohtakari 53.1 km
Liikkeellä 8.50 parkissa 20.05

Tänään olen ollut 3 viikkoa reissussa.
Aamulla oli loisto keli, ihan pläkä ja aurinko paistoi. Melonta sujui hyvin. Sitten siirryttiin järveltä sulun kautta meren puolelle. Alkoi vastatuuli, sitä kesti sitten loppu päivän. Ensimmäisen tauon pidin Trullön kalasatamassa. Söin vähän leipää ja karkkia. Sitten meloin Poroluodon kautta Somerolaakan ohi Lohtajan ampuma-alueen rajalle ja pidin Snickers tauon. Siintä hiekkarantaa seuraten eteenpäin. Ohtakari kiertäen ja kun tulin satamaan huomasin että olisihan siinä ollut aukkokin mistä tulla. Rantauduttua huomasin että kahvila on auki. Painelin sinne märät vaatteet päällä. Sieltähän sai ruokaa ja olutta. Ruoaksi oli Herkku lautanen. Pääsin vielä suihkuunkin pientä maksua vastaan. Teltan laitoin rantaan venerampin viereen.
Skatören - Trullö

Trullö - Ohtakari


AamiainenSulku

Kokkolan satama

Trullö

Parkki ennen ampuma-aluetta


Yöpaikka

Herkkulautanen

4 kommenttia:

  1. Hyvin menee. Oliko se autiotupa korjattu, se, jossa olit edellisen yön. Pari vuotta sitten se oli homeessa, niin jäätiin telttaan.
    Hauska seurata sun menoa. Samassa kalasatamassa näemmä söit, kun mekin. Olipas muuten hyvää kalaa.
    Zemppiä ja myötätuulia!

    VastaaPoista
  2. Kohtahan se on sun reissu pulkassa! Kolme isoa hatunnostoa täältä Puolan Krakovasta, seurattu on koko ajan vaikka reissun päällä ollaan itsekin.

    VastaaPoista