sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

16. Melontapäivä

Ledören -Klockarisskäret(mantereen puolella sillan vieressä) 63.3km
Liikkeellä 8.00 parkissa 21.40

Tänään kun nousin sängystä ylös niin kahvi oli valmista ja pekonit paistettu ja munakokkeli tehty. Kiitos vielä Birgit ja John. Aamupalan jälkeen tavarat kajakkiin ja oli hyvästien aika ja matka jatkui. Oli vastatuulta ensimmäiset 30 km. Sen jälkeen alkoi tyyntyä ja viimeiset 20 km pääsin myötätuulessa.
Ensimmäinen stoppi oli Ådbådanissa, kun oli pakko päästä pissalle. Ranta ei ollut kovin hyvä, jalat upposi nilkkoja myöden pahalle haisevaan saveen. Onneksi sain pestyä ne pois ettei joka paikka ole savessa. Seuraavaksi oli lounaan aikaHarvungönissä. Lounaaksi oli paketti makkaraa, trangialla paistettuna.
Sitten olikin aika pitkä selän ylitys, mutta piti olla tarkkana kun ihan koko ajan vilahteli kiviä pinnan alla. Selän jälkeen alkoi kunnon kivikko, oli pinnalla ja pinnan alla reilusti. Taisi se Sea lioni johonkin kiveen osuakkin.
Seuraava tauko oli Moikipäässä hampurilaisateria nauttien.
Seuraavaksi oli Stora fjärdenin ylitys, se meni mukavasti melkein koko ajan pienessä surffissa.
Sitten läksin seuraamaan merimerkkejä ja tein pienen koukkauksen kalojen uittoväylän kautta. Siintä sitten selän yli ja ensimmäiseen parkkiin mikä löytyy, alkoi kello olemaan jo aika paljon. Sillan vierestä löytyi kaislikko. Tosi huono paikka mutta sain kajakin rantaan ja teltan pystyyn. Ei tarvitse aamukahvia huomenaamulla keitellä tässä kaislikossa.

Ledören - Harvungön

Harvungön - Moikipää

Moikipää - Klockarisskäret


Birgit and John


Vähän upotti


Lounas


Lepuuttaja välissä

Kalan uittoväylä

Pakko mennä väyliä pitkin

Tonne se on kai mentävä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti