tiistai 5. kesäkuuta 2018

18. Melontapäivä

Vaasan leirintäalue - Båtgrund 17.3 km
Liikkeellä 18.25 parkissa 21.20

Aamulla heräsin vasta 9.05 ja kuuntelin että reilusti tuulee vielä.
Läksin aamusaunaan ja siellä oli minun lisäksi Tanskalainen mies. Siinä keskusteltiin loontooksi minun ja heidän reissusta.
Saunan jälkeen aamupalan tekoon. Sai kokata sisätiloissa.
Aamupalan jälkeen otin polkupyörän vuokralle ja läksin kaupunkia päin. Matkalla hain muutaman geokätkön. Vieläkin tuuli reilusti.
Ajelin xxl:n ostamaan uuden karttataskun. Nyt alkoi tuuli helpottaa. Ajelin kaupungille syömään Kotipizzaan kotzonea.
Sen jälkeen poljin takaisin leirintäalueelle ja aloin pakata kamoja. Kannoin kajakin laiturille ja kun lastasin sitä siinä niin yhtäkkiä kuului hei selän takaa. Melkein säikähdin, Mats oli melonut vajalta tähän. Sain loput tavarat kajakkiin ja siintä sitten lähdettiin kohti Båtgrundia. Melottiin vähän eri reittiä kun oli opas mukana.
Alitettiin komea Raippaluodon silta ja määränpäämme näkyikin jo n. 3kilometrin päässä. Rantauduttiin pienelle hiekkarannalle. Kuivat vaatteet päälle ja leiri pystyyn ja sen jälkeen ruoan tekoon. Minulla oli muussia ja nakkeja.


AamupalaFillaroimassa

Lounas

Vaasan leirintäalueMinä ja Raippaluodon silta

Botgrund

Päivällinen

1 kommentti:

  1. Aaltopoiju.fi sivuston tuuliennuste Pietarsaaren seudulle kertoo, että tuuli on aamulla vielä kohtalainen, mutta heikkenee päivän aikana. Huomenna voi olla sitten haastava sivu/sivumyötäinen tuuli, ajoittain jopa 10 m/s.

    VastaaPoista