tiistai 1. toukokuuta 2018

Mukaan lähteviä tavaroita

 Yöpymistavarat: 2: hengen kupoliteltta Mc Kinley, Hannahin makuupussi, Expedin ilmapatja ja DD hammocin 3x3 tarppi.

 Ruuan laitto; Trangia kaasupolttimella 2:lla kattilalla ja paistinpannulla, lisäksi toinen kaasupoltin ja siihen tuulisuoja.
 Varmuuden vuoksi mukaan lähtee vedenpuhdistin Katadyn mini.
 Vaatdetus: Melonta-anorakki, -housut, sadetakki ja housut, taukotakki(toppatakki),merinovillaisia boksereita 6kpl, merino sukkia 6 kpl, merinoalusasuja 3kpl, tuulipuvun takki ja housut, reisitaskuhousut, muutama pitkähihainen paita, t-paitoja jonkun verran, pipo, hanskat, fleeceasu, lenkkarit, croksit ja shortseja parit kappaleet.
 Yleisvarusteet: 2 kpl vesipusseja 10l ja 4l. reppu, kirves, saha, puukko, kaukoputki, taskulamppu, otsalamppu, radio, pyyhe, pinkissä pussissa wc-paperi, varaosa laatikko ja retkisuihku ja sen sisällä on silikoonikattila veden lämmitystä varten.
 Turvavarusteet: Kuivapuku, liivit(tietenkin) ja liivin taskussa kynärakettipaketti ja käsikompassi suunnan ottamista varten, kiinteä kansikompassi, gps Garmin etrex 30, 2kpl isoja hätäraketteja, merikortit koko matkalle, ensiapulaukku, valomasto, vara-aukkopeitto, melakelluke puhallettava ja kiinteä, pumppu ja varapuhelin.

Ykkösmelana Bracan typhoon ja varamelana RTM molemmat säädettävällä kulmalla.
Sähkölaitteet: Aurinkopaneeli Power film 14w rullattava, latausboxi varavirtalähteelle, 2kpl 16000 mah varavirtalähteitä ja yksi 10000 mah:n. Samsungin tabletti, kamera Nikon coolpix ja ehkä action kamera ja tietysti oma normi puhelin.

3 kommenttia:

  1. Tätä reissua täytyy kyllä seurailla. Jo etukäteen onnea matkaan!

    VastaaPoista
  2. Nostan kaikkien meidän hattuja ja toivotan erittäin antoisaa ja onnistunutta matkaa!! :)

    VastaaPoista
  3. Sattuipas hauskasti. Mun ja Pekan lähtöpäivä oli täsmälleen sama viisi vuotta sitte. Turvallista reissua. Muista, että sääpäiviä pitää pitää jotta reissun saa maaliin. Välillä nolla, enimmillään 72/päivä...

    VastaaPoista