tiistai 1. toukokuuta 2018

Mukaan lähteviä tavaroita

 Yöpymistavarat: 2: hengen kupoliteltta Mc Kinley, Hannahin makuupussi, Expedin ilmapatja ja DD hammocin 3x3 tarppi.

 Ruuan laitto; Trangia kaasupolttimella 2:lla kattilalla ja paistinpannulla, lisäksi toinen kaasupoltin ja siihen tuulisuoja.
 Varmuuden vuoksi mukaan lähtee vedenpuhdistin Katadyn mini.
 Vaatdetus: Melonta-anorakki, -housut, sadetakki ja housut, taukotakki(toppatakki),merinovillaisia boksereita 6kpl, merino sukkia 6 kpl, merinoalusasuja 3kpl, tuulipuvun takki ja housut, reisitaskuhousut, muutama pitkähihainen paita, t-paitoja jonkun verran, pipo, hanskat, fleeceasu, lenkkarit, croksit ja shortseja parit kappaleet.
 Yleisvarusteet: 2 kpl vesipusseja 10l ja 4l. reppu, kirves, saha, puukko, kaukoputki, taskulamppu, otsalamppu, radio, pyyhe, pinkissä pussissa wc-paperi, varaosa laatikko ja retkisuihku ja sen sisällä on silikoonikattila veden lämmitystä varten.
 Turvavarusteet: Kuivapuku, liivit(tietenkin) ja liivin taskussa kynärakettipaketti ja käsikompassi suunnan ottamista varten, kiinteä kansikompassi, gps Garmin etrex 30, 2kpl isoja hätäraketteja, merikortit koko matkalle, ensiapulaukku, valomasto, vara-aukkopeitto, melakelluke puhallettava ja kiinteä, pumppu ja varapuhelin.

Ykkösmelana Bracan typhoon ja varamelana RTM molemmat säädettävällä kulmalla.
Sähkölaitteet: Aurinkopaneeli Power film 14w rullattava, latausboxi varavirtalähteelle, 2kpl 16000 mah varavirtalähteitä ja yksi 10000 mah:n. Samsungin tabletti, kamera Nikon coolpix ja ehkä action kamera ja tietysti oma normi puhelin.

4 kommenttia:

 1. Tätä reissua täytyy kyllä seurailla. Jo etukäteen onnea matkaan!

  VastaaPoista
 2. Nostan kaikkien meidän hattuja ja toivotan erittäin antoisaa ja onnistunutta matkaa!! :)

  VastaaPoista
 3. Sattuipas hauskasti. Mun ja Pekan lähtöpäivä oli täsmälleen sama viisi vuotta sitte. Turvallista reissua. Muista, että sääpäiviä pitää pitää jotta reissun saa maaliin. Välillä nolla, enimmillään 72/päivä...

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Onnittelut reissun onnistumisesta! Saako kysyä, millainen tuo latausboxi on? Onko siinä valmiina vesitiivis läpivienti virtajohdolle, että voit latailla melonnan aikanakin vai oletko itse tehnyt siihen läpiviennin? Power filmin liittimet ilmeisesti ovat valmiiksi käyttökelpoiset.

  VastaaPoista